Oranjevereniging geeft groen licht voor Koningsdag 2022!

27 april 2022 willen wij Koningsdag weer groots vieren, als vanouds!

Wij zijn wel toe aan een feestje en u waarschijnlijk ook! We gokken er dan ook op dat we tegen die tijd er een mooi Koningsdag 2022 van kunnen maken in Bergentheim.

Wij van de Oranjevereniging zijn druk bezig geweest met het opzetten van een volwaardig programma. Voor de volwassenen een spetterende drakenbootrace en s ’avonds een mooie afsluiter met een drankje en livemuziek. De kinderen kunnen lasergamen en hun energie kwijt op de springkussens. Ook de oude en vertrouwde kleedjesmarkt zal aanwezig zijn!

Benieuwd naar het hele programma? >

Het bestuur

Om ieder jaar weer een mooie Koningsdag neer te zetten, heeft onze Oranjeverenging een bestuur. Het bestuur van Oranjevereniging Bergentheim bestaat uit een groep enthousiaste leden: Arno Bunskoeken, Jos Hulsing, Karin Ekkel, Katinka Otter, Marieke Hindriks, René Horstra, Rutger Plaggenmarsch, Sander Hutten en Suzanne Meijerink.

Samen zorgen we elk jaar weer voor een mooie en gezellige Koningsdag!